Middelpunt van een bosrijke parkeerplaats

middelpunt-van-een-bosrijke-parkeerplaats-01

Feiten


Bouwjaar: 2016
Wateroppervlakte:
- Oppervlakte zwemgedeelte: 120 m²
- Oppervlakte regeneratiegedeelte: 25 m²
- Totale oppervlakte: 145 m²
Waterdiepte: 1,0 m
Folie: dunkelgrau
Overig:

Ontwerp en uitvoering:
Geoblauw by GEONET bvba
be-2840 Rumst

Middelpunt van een bosrijke parkeerplaats


Deze spiegelvijver is het middelpunt van een beboste parkeerplaats en het centrum van de tuin. De klanten wilden dat bij de sanering het oorsproonkelijke karakter en de afmetingen van de vijver zoveel mogelijk behouden bleef. Het onderhoud van het project was ook een belangrijk thema voor de opdrachtgevers omdat de omringende bomen veel schoonmaakwerkzaamheden veroorzaken. De vijver is geheel van beton en metselwerk gebouwd, verschillende orginele bouwdelen zijn daarbij verwijderd of bijgewerkt: de wanden zijn vernieuwd en bekleed, een mineraalfilter en enkele technische componenten zijn aangevuld.Om de vallende bladeren te kunnen afzuigen is een BIOTOP skimmer geinstalleerd. De verschillende vijvergedeelten hebben een totale lengte van 35 m en een gemiddelde breedte van 2 m.


middelpunt-van-een-bosrijke-parkeerplaats-02
middelpunt-van-een-bosrijke-parkeerplaats-03
middelpunt-van-een-bosrijke-parkeerplaats-04
middelpunt-van-een-bosrijke-parkeerplaats-05
middelpunt-van-een-bosrijke-parkeerplaats-06

Bestel catalogus



Bekijk video's



Website by berghWerk New Media