Zwemvijver, het hele jaar te gebruiken

zwemvijver-het-hele-jaar-te-gebruiken-01

Feiten


Bouwjaar: 2013
Wateroppervlakte:
- Oppervlakte zwemgedeelte: 60 m²
- Oppervlakte regeneratiegedeelte: 85 m²
- Totale oppervlakte: 145 m²
Waterdiepte: 2,0 m
Folie: dunkelgrau
Overig:

Ontwerp en uitvoering:
Wrede GmbH & Co. Landschaftsbau und Planungsbüro KG
de-31234 Edemissen

Zwemvijver, het hele jaar te gebruiken


Aan de rand van een dorp op de Nordheide ontstond in harmonie met de omgeving deze zeer natuurlijke zwemvijver. De opdrachtgever van dit project is een familie met uiteenlopende wensen: het gehele jaar door te gebruiken en het behoud van het heerlijke uitzicht op het aangrenzende vrije landschap waren uitdrukkelijke eisen. De 145 m² grote vijver vult de liefdevolle aangepaste boerderij met de vele bijgebouwen op een bijzondere manier aan en is binnen de korste keren tot middelpunt geworden van het familieleven. Een houten zonneterras, badhuis, sauna en een, in de wintermaanden met een houtvuur te verwarmen, bad op het terras bieden het hele jaar ontspanning. Uniek is de natuurlijke donkerblauwe kleur van het water, natuurlijk water als in een bergmeer. Het enige, maar welkome minpuntje: de buurkinderen en de vriendenkring vinden steeds weer een reden om op bezoek te komen.


zwemvijver-het-hele-jaar-te-gebruiken-02
zwemvijver-het-hele-jaar-te-gebruiken-03
zwemvijver-het-hele-jaar-te-gebruiken-04

Bestel catalogus



Bekijk video's



Website by berghWerk New Media